Kizökkentem megszokott világomból: Kolozsváron lettem egyetemista. Éreztem a szabadság szelét, de a vihar tulajdonképpen csak magányt és értékveszteséget hozott. Ekkor eszembe jutott a sziú indiánok tanácsa: Lépj a biztos lábnyomokba. Keresés után rátaláltam a valódi Lábnyomokra, amelyekbe lépve megmaradhatok értékeimnél, irányt ad és kisegít.

Kíváncsian feltehetitek a kérdés kik vagyunk? Az alábbiakban megismerhettek!

Céljaink:
– Példamutatás – Te is élhetsz példás életet.
– Nevelés – Hagyd, hogy a jó alakítson Téged!
– Önismeret – Igazán megismerni önmagad, hatalmas erény.
– Csapatmunka – Nekünk szükségünk van Rád és hisszük, hogy Neked is szükséged van ránk.
– Problémamegoldás – Együtt könnyebb, mint egyedül, statisztikailag nem bizonyítottuk, de tapasztaltuk már számtalanszor.
– Kitartás – Önmagad mellett tarts ki!
– Derülátás – Szürke felhők alól lásd meg a beszűrödő napfényt!
– Támaszt nyújtani a nehézségekben – Ezért vagyunk egymásnak!

Honnan ismered fel a Lábnyomot?

Valaki vidáman és segítőkészen közeledik feléd, nem kell meglepődnöd, itt valóban őszinteséget találsz. Ha Te is közeledsz megtapasztalhatod milyen a kitartás és az összetartás egy közösségen belül. Sokan vagyunk sok helyrol: Szentivany, Kalotaszentkiraly, Szokefalva, Marosvasarhely, Marosszentgyorgy, Kolozsvar, Szilagycseh, Deva es Aranyosegerbegy. Ez lehetove teszi, hogy szelesebb lattokoruek legyunk. Mi ötletesek vagyunk, de együttműködve teszünk azért, hogy ötleteink ne rekedjenek meg a gondolat szintjén.

Ötleteink, amelyeket megvalósítottunk:
Kalotaszentkirályon kialakítottunk egy rajt, Szamosújváron az Országos Rovásírásverseny biztonságáért feleltünk, Köblösön közmunkában és felújításban segítettünk, megszerveztük és lebonyolítottuk az I. Országos Mesemondó és Színjátszó Vetélkedőt. Számtalanszor szerveztünk portyát (éjjel – nappal), gyalogtúrát, kirándulást.

Ötleteink, amelyek megvalósításához a Te segítségedre van szükségünk:
Megmutatni, hogy kisebb dolgokból is a legjobbat lehet kihozni. Keressük a lehetőséget a találkozásra és értékeket akarunk továbbadni. Az új és régi csapatokat lelkesíteni, őrsvezetőknek segítséget nyújtani. Szeretnénk akadálypályákat, portyákat, kirándulásokat szervezni. Beszélgetni mindenről, mindenkiről, magunkról.

Találkozhatsz velünk kedden 20 órától a Heltaiban, miközben (Láb)nyomozunk újabb tevékenységek, beszélgetések felé.

Elvárásaink: !!! fogadjuk el egymást!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.