A cserkészet Kolozsvárnak nem más, mint az egyik kincse, mely nincs kilenc zár alá zárva, hiszen nyitott mindanyiotok számára, kicsiknek és nagyoknak, manóknak és tündéreknek. Ide tartozik a 117. számú Dónát cserkészcsapat is.

A 117. számú Dónát cserkészcsapat Kolozsváron a Donáth negyedben alakult, körülbelül 12 éve, azóta folyamatos forgásban vagyunk, hol gyorsabb, hol lassúbb tempóban.

Csapatunk kicsi, de összetartó, igazi barátokra lelt mindegyikünk, s ugyebár szemelytől függően 12-10-8 éve itt vagyunk, hogy egymás életét szebbé és örömteljessé tegyük.

Az élet itt sosem unalmas, mindig új kalandok , új helyek, új emberek kerülnek utunkba. Játszunk, de nem fejetlenül, tanulunk, de nem unalmasan, kirádulunk, hiszen annyi hely vár ránk, hogy felfedezzük, és legtöbb helyen cserkésztestvéreink fogadnak füligérő mosollyal.

Célunk, hogy sok-sok felejthetetlen élményt nyújtsunk, és gyűjtsünk mindenkinek, büszkén mondhassuk, dónátosok vagyunk. Cserkészeinket mindig új feladatok elé állítjuk, ezek mindig izgalmas megpróbáltatások,  amelyek egymás és önmagunk megismerésére szolgálnak.

Összesítve, kicsi a csapat, de hmmm, úgyhogy kedves olvasó, ne csak álmodozz a felejthetetlen élményekről, mely egy társaság, egy kirandulás, egy tabortűz, egy dal nyújthat, hanem gyere, éld meg velünk ezeket a kalandokat! 😉

 

Hol találsz meg minket?

Kun Etelka (csapatvezető-helyettes): 0742173072

Lakatos Aliz (segédtiszt) 0740786608